LIVESTREAM SINTERKLAAS CONCERT VOOR KOCA 6 DECEMBER – 15U

Met Charlotte Wainberg (sopraan), Aaron Wajnberg (piano), Bart Rodyns (titularis-organist), Wilfried Van den Brande (bas-bariton) & Jacques Vandermeiren (presentator/veilingmeester)

Cultuur, ondernemers en KOCA vzw slaan de handen in elkaar om tijdens deze coronacrisis in verbinding te blijven met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking die nu moeilijker begeleiding krijgen door de coronamaatregelen. Met de realisatie van de KONEXIBUS wilt KOCA vzw begeleidingen aan huis geven aan diegenen die in isolement dreigen te geraken. 

Kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen zijn in deze woelige covid-tijden vaak moeilijk te bereiken. “Tijdens de vorige lockdown waren heel wat jongeren moeilijker bereikbaar. Ook nu zien we dat veel van onze kinderen, jongeren en volwassenen de optimale ondersteuning niet krijgen. Dit heeft meerdere oorzaken: gebrek aan computer, geen internet, geen vervoer, angst om besmet te worden, kleiner aanbod door maatregelen,… We hebben het dan voornamelijk over de meest kwetsbaren onder hen, waarvan heel wat mensen in armoede leven en/of minder kansen krijgen. Door met een herkenbaar en voor hen aantrekkelijk busje tot bij hen te rijden en de contacten op een coronaveilige manier in de eigen omgeving te laten doorgaan, zouden we dichter bij kinderen, jongeren en volwassenen ondersteuning op maat kunnen geven. Daarom willen we investeren in een mobiele begeleidingsruimte, de KONEXIBUS. Daarmee zouden we regelmatig op pad gaan om in verbinding te blijven met onze doelgroepen en ter plaatse kunnen bieden waar het meeste nood aan is, ” vertelt Caroline Van Damme, voorzitter van het dagelijks bestuur bij KOCA vzw. 

Om deze droom waar te maken is KOCA vzw op zoek naar 40.000€. Die willen ze verzamelen via een livestream benefietconcert vanuit de Sint-Pauluskerk in Antwerpen. Sopraan en Koningin Elisabethwedstrijd-laureate Charlotte Wajnberg zal daar samen met Aaron Wajnberg, Bart Rodyns en Wilfried Vanden Brande een Sinterklaasconcert geven. Wie een gift doet, mag mee het programma van het concert bepalen.De presentatie gebeurt door niemand minder dan Jacques Vandermeiren, CEO van Port of Antwerp. En dit allemaal onder het toeziend oog van Sinterklaas.

U kan Koca helpen door bovenstaande QR-code te scannen of u kan storten via IBAN BE10 0000 0000 0404 met vermelding van Fonds Vrienden van KOCA en als gestructureerde mededeling ***020/0400/00138***.
Vanaf €40 is uw gift fiscaal voor 60% aftrekbaar (tot 31 december 2020).

Deze link leidt u naar het keuzeformulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScHcyh-p2dH0dSeBen9zqdl8XW5adociiLZdMCWa8m7nBgieQ/viewform


Bepaal zelf mee het programma en klik aan welke liederen u graag wil horen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png