LIVESTREAM SOLISTENMIS 1 NOVEMBER. Muzikaal vuurwerk met Griet De Geyter, Senne La Mela en Bart Rodyns.

De nieuwe veiligheidsrichtlijnen bepalen dat slechts 40 personen de viering voor Allerheiligen op zondag 1 november ter plekke mogen meemaken. Via onze livestream kan u er echter vanop de eerste rang bijzijn.
De solistenmis voor Allerheiligen wordt coronaproof opgeluisterd door sopraan Griet De Geyter, trompettist Senne La Mela en titularis-organist Bart Rodyns. Deze combinatie zorgt voor muzikaal vuurwerk met vreugdig repertoire als ‘Sound the Trumpet’ (Purcell) of ‘Jauchzet Gott in allen Landen (J.S. Bach). Drie fantastische musici die even doen vergeten dat de oorspronkelijk voorziene orkestmis niet kan doorgaan en dat het aantal aanwezigen noodgedwongen beperkt is.
Aanvang livestream op 1 november om 10u15. Klik op onderstaande foto als u de livestream wil volgen.

https://youtu.be/IrSNQyaYZuI